Ke-6..nama nya..BURGER OTAKKKKK..hahaSandwich ni diperbuat drpd OTAK LEMBU..Menu khabarnya tgh hot kat St. Louis,Missouri,USA...menurut sumber yg yg xdktahui,rasa sandwich nih sdap bangat..nak order?? Kol aku..har3..
Yang ke-5..
Ni namanya,HAGGIS..haggis nie dbuat drpd hati,jantung,paru2 kambing yg dikisar bersama bawang putih,rempah,oat,garam n so on...dan direbus didalam perut kmbg 2..eyerrrrr..next...
Ni namanya,HAGGIS..haggis nie dbuat drpd hati,jantung,paru2 kambing yg dikisar bersama bawang putih,rempah,oat,garam n so on...dan direbus didalam perut kmbg 2..eyerrrrr..next...
Yang ke-4..
SERANGGA GORENG!! Yummy...sedapnyerr...haha..meh2..beli3..sekilo singgit jerr...banayk nihh..mentadak ader,balalang ader,kala jengking ader,labah2,cacing...sedap wehhh..sapa nak ley tempah kat aku..meh aku gi bli..kat Thailand ja nihh..
SERANGGA GORENG!! Yummy...sedapnyerr...haha..meh2..beli3..sekilo singgit jerr...banayk nihh..mentadak ader,balalang ader,kala jengking ader,labah2,cacing...sedap wehhh..sapa nak ley tempah kat aku..meh aku gi bli..kat Thailand ja nihh..
Yang ke-3..yg ni lakkk..nama dya..CASU MARZU..nama cm kiut jer..skali tgok cm kek..tapi,hakikatnya...bnda nih ialah...keju..2 xpa lg..tapiiii..keju nih dipenuhi ngan larva2 serangga..xpa laa..xlalu makan kek lak aku stgi...
Yang ke-2,
SANNAKJI adalah menu sushi kat Korea yg istimewa..SANNAKJI ni sbnarnya adalah baby sotong kurita yg masih hidup,pas2 diorang akan hiris2 sesungut baby 2,n then diperap ngan minyak bijan...smasa menu 2 dihidangkan,ssungut 2 masih bergerak2,dan jika x dikunya h betul2,sesungut 2 bley melekat dkat mulut or tkak korang..haha..sgt x sesuai utk org lemah jntung...
SANNAKJI adalah menu sushi kat Korea yg istimewa..SANNAKJI ni sbnarnya adalah baby sotong kurita yg masih hidup,pas2 diorang akan hiris2 sesungut baby 2,n then diperap ngan minyak bijan...smasa menu 2 dihidangkan,ssungut 2 masih bergerak2,dan jika x dikunya h betul2,sesungut 2 bley melekat dkat mulut or tkak korang..haha..sgt x sesuai utk org lemah jntung...
No comments:
Post a Comment